Een subtiele cocktail, de poedersuiker verzacht de smaak van gin.

Bereidingswijze

Doe wat ijsblokjes in een glas. Doe daar de gin, ananassap en de poedersuiker bij. Roer het geheel voorzichtig om met een lepel.
Serveer met een vrolijk rietje.

Ingrediënten

  • 40 ml Gin
  • 40 ml Ananassap
  • ijsblokjes
  • 1 eetlepel Poedersuiker
  •  

    Reacties

    Miki 

    Fris, lekker als je schijfje limoen serveert

     

    Tijmen 

    no comment

     

    Yorick 

    De Gin cobbler. Ooit benoemd tot geelste gin ooit. Maar nu letterlijk in 2016 pas ontdooit. Heeft opzicht een tof smaakje. Wel roeren van te voren, anders beland je op de eind van de avond in een vishaakje.

     
     
     

     


    Creative Commons License

    Een initiatief van en © 2009 Studio Projectie bekijk ook eens een van onze andere projecten, zoals DigitaleFactuur.