Informatie

Heeft u interesse om een partner van Cocktailmaker.nl te worden? Voor onze partners hebben we verscheidene interessante advertentie-modellen. Bovendien bieden we in deze opstart-periode speciale kennismakingskortingen.

Cocktailmaker.nl hecht veel waarde aan de uitstraling van haar website. Alleen passende advertenties (qua inhoud en styling) zullen worden geaccepteerd.

Bekijk een aantal van de beschikbare modellen hieronder:

Cocktail Advertorial: vanaf € 50,- p/m

U kunt een advertentie plaatsen tussen de lijst van cocktails. Wanneer bezoekers de cocktails doorzoeken krijgen ze dan vanzelf uw advertentie te zien.

De advertentie wordt ook getoond wanneer bezoekers zoeken op ingrediënten of naam zoeken. Voor ieder ingrediënt waarop u gevonden wilt worden rekenen we een meerbedrag.

Informatie aanvragen


Caroussel item: € 450,- p/m

U kunt een advertentie-item plaatsen in de caroussel op onze homepage. Zo krijgen al onze bezoekers uw advertentie te zien en kunnen ze gelijk doorklikken om meer informatie te krijgen.

Er zijn maximaal twee plaatsen per maand beschikbaar, zodat de uitstraling en exclusiviteit van de website behouden blijven.

Informatie aanvragen

Banner: vanaf € 5,- p/m

Wanneer bezoekers meer informatie over een cocktail opvragen, dan krijgen ze uw banner te zien. Ook komen vanwege de door Cocktailmaker toegepaste zoekmachine-optimalisatie personen die op een bepaalde cocktail zoeken, gelijk op deze pagina terecht.

Naar wens kunt u uw advertenties specifiek targeten op specifieke cocktails, of kunt u kiezen voor een een banner die willekeurig bij iedere cocktail kan verschijnen.

Informatie aanvragen

Merknaam bij ingrediënten: vanaf € 75,- p/m

Wilt u uw eigen merk promoten door de naam van een generieke dranksoort (Rum, Wodka etc.) te vervangen door uw merknaam? Op zoekmenu's en overzichten verschijnt dan uw merknaam en uw logo wordt getoond bij een overzicht van ingrediënten.

Informatie aanvragen

PDF advertentie: vanaf € 25,- p/m

U krijgt een advertentie op de lijst met ingrediënten die Cocktailmaker.nl bezoekers kunnen afdrukken. Zo krijgt uw doelgroep, ook als ze de website verlaten hebben en de cocktails aan het maken zijn, uw reclame-uiting onder ogen.

Informatie aanvragen
 

 


Creative Commons License

Een initiatief van en © 2009 Studio Projectie bekijk ook eens een van onze andere projecten, zoals DigitaleFactuur.